FAQ

Infrarød PEMF måtte

PEMF eller (Pulsed Electromagnetic Field) er afhængig af pulserende energiske strømme, der løber gennem kroppen for at fremme naturlige helbredelse og give dine celler den evige figurative batteristrøm, de har brug for over tid.  De electromagnetiske bølger stimulere og tilskynder din krops naturlige genopretningsprocess.

Begge vores Mat-størrelser - original og Go - indeholder de samme kraftfulde gendannelsesteknologier. Den største forskel er størrelse! Den originale infrarøde PEMF-måtte er på størrelse med en yogamåtte: det perfekte sted at flyde, meditere, genoplade eller slappe af hjemmefra. Go Mat er mere kompakt og dimensioneret til rejser – eller din kontorstol!

Som med alt andet er hver krop forskellig, så vær ikke bange for at arbejde dig igennem forskellige indstillinger med forskellige tidsintervaller for at se, hvad der fungerer bedst for dig. Lavere niveauer er mere afslappende, mens højere niveauer er mere stimulerende.

Niveau 1 | 3hz Delta

3 Hz er til dyb afslapning og kan hjælpe med at falde i søvn. Når vi er i en meget dyb søvn, er vores hjerner typisk i Delta. Dette kan forekomme hele natten, men det er typisk det mest intense i timen efter, at vi er faldet i søvn. og dette gør det muligt for hjernen at bremse dramatisk - den dybe søvn fremmer din chance for heling og regenerer væv.

Niveau 2 | 7,8hz - Theta + Schumann Resonans

Jordens naturlige frekvens, også kendt som Schumann Resonans, er 7,8 Hz! Når du føler dig afbrudt eller overstimuleret af computer- og brug af mobiltelefon eller ikke kan komme udenfor, skal du bruge niveau 2 til at genoplade og oprette forbindelse igen.

7,8hz er i Theta hjernebølgen, som også kan tilgås under søvn. Denne del af vores nat er kendt som drømmesøvnen, som kun tegner sig, for omkring en tredjedel af den samlede søvntid.  

Når vores hjerner er i Theta, kan vi opleve dyb kreativ indsigt, forbedret læring, hukommelse og forbedret stresstolerance.

Niveau 3 |10hz - Alpha

Alpha falder lige midt i hjernebølgespektret og er kendt for at være til stede under meditation og vågen afslapning. Brug af niveau 3 ved 10hz kan fremme mindfulness og åbenhed samt reducere de fysiske virkninger stress og øge vævsregenereringen.

Niveau 4 | 23hz - Beta

Beta hjernebølge er til stede i vores vågne timer, når vi er mest opmærksomme, fokuserede og involverede i dagligdagen. Ved at bruge niveau 4 stimuleres betabølgerne og forbedre dit mentale helbred, øger koncentrationen og forbedrer hukommelsen. Dette er især nyttigt, hvis du finder dig selv i nedtur midt på dagen eller føler dig træg.

Undgå at bruge niveau 4 før sengetid, eller hvis du føler dig ængstelig.

*Måttens PEMF-cyklus er 20 minutter lang med 100 minutters pauser imellem. Denne cyklus gentages 4 gange, før den slukkes helt.

Når måtten opvarmes, producerer de 9 kg krystaller i måtten negative ioner, der er som antioxidanter i luften. Disse ioner neutraliserer frie radikaler og kan forbedre dit humør ved direkte at påvirke dine serotoninniveauer. Din krop og sind forbliver afbalanceret, og du forbliver i godt humør.

Der er ingen anbefalinger eller begrænsninger for tøj, mens du bruger måtten. Husk dog, at den infrarøde varme går op til 70 grader Celsius, så du vil måske bære noget behageligt imellem.

Efter hver session foreslår vi at holde et tørt håndklæde, til at absorbere eventuel sved, der er efterladt. Vi anbefaler at bruge en ikke-toksisk desinfektionsserviet eller spray til at desinficere måttens materielle dele. For de maskeområder, hvor krystallerne er, anbefaler vi at bruge en håndstøvsuger til at fjerne støv eller snavs efter din session. Lad måtten stå åben for at køle og tørre helt, inden den pakkes væk.

I modsætning til det infrarøde saunatæppe behøver du ingen oprydning eller opsætning for at få fordelene ved PEMF og infrarød. Du kan bruge denne måtte hvor som helst, når som helst, så mange gange du vil.

En infrarøde PEMF-måtte er bogstaveligt talt til enhver krop. Uanset om du beskæftiger dig med kroniske smerter, træner ofte (og intenst) eller bare har brug for et øjeblik til at slappe af, vil det at ligge på måtten i endda et par minutter om dagen (eller når du har brug for det) hjælpe med at lette dit sind og krop.

Perfekt til personer, der lider af:
Mindre muskelsmerter
Mindre ledsmerter
Muskelspasmer
Mindre forstuvninger eller belastninger
Stress
Dårlig søvn

LÆS MERE OM FORDELENE HER

Ultimate Infrarød Saunatæppe

Du skal bruge det varmeniiveavu, der føles behageligt.

Vores råd ville være, at starte ud på 50 grader, og derefter kan du øge temperaturene i de 3 zoner, alt efter hvad du syntes er behageligt.

Hvor ofte du skal bruge tæppet, varier igen efter eget behov.

Hvor ofte du lægger dig i tæppet og slapper af bør afhænge af dine præferencer og kalender. Der findes ikke noget facit, men 2-3 gange om ugen ville være påpasseligt.

(Det er anbefalet at nybegyndere starter med 10 - 15 minutter, men er du øvet, kan du tage 30 - 45 minutter i den infrarøde varme.)

Før du lyner dig selv ned i et saunatæppe, er det vigtigt, at du er tilstrækkeligt hydreret for at undgå dehydrering.

Drik rigeligt med vand før og efter din varmebehandling.

Start din behandling ved lav temperatur og skru gradvist op til den ønskede varme.

Kalorieforbrændning afhænger meget af varmeniveauet.

Du forbrænder 200-600 kalorier per halve timer.

Du bør ikke at bruge et saunatæppe, som gravid.

Hvis du har høj feber, hjerte- eller arteriesygdomme, pacemaker, åbne sår der bløder, undervægtig, barn eller teenager og hvis du er alvorlig syg.

En behandling kan koste helt op til 600 kr. pr time, og vi anbefaler stærkt, at købe et hjem, da alle kan gøre sig brug af det, uden nogen form for besvær.

Welfare Wellness Ultimate saunatæppe er inddeelt i 3 zoner/ 3 varmezoner.

zone 1 ligger ved overkroppen

zone 2 ligger ved midt-krop

zone 3 ligger ved underben og ned

Vores saunaæppe har ikke brug for mere, end spriservietter eller en våd klud for at blive ren og klar til næste session.

Du bør altid have løstsiddende tøj på og ikke være hverken nøgen eller i undertøj. Tøjet mindsker hårdheden af den direkte varme.