HVORDAN PEMF GIVER DIG UNGDOMMELIG FLEKSIBILITET I DINE LED

HVORDAN PEMF GIVER DIG UNGDOMMELIG FLEKSIBILITET I DINE LED

Lider du af plagende ubehag i dine led, så hør efter. Dette er muligvis den vigtigste besked der træffer dig. 

Ser du smerterne i din knæ, hofter, fingre, albuer og ryg er bare et symptom. Et symptom på et meget større problem … Om bare et øjeblik vil du lære den egentlige årsag til din smerte, og hvordan du behandler den. Tro det eller ej, smerterne i dine led er ikke et tegn på mangel på Glukosamin og Chondroitin. Eller smertestillende medicin.

Årsagen til mange af dine ledsmerter er ikke, på grund af mangel på et kosttilskud som Glukosamin og Chondroitin. Nej, hvad der forårsager din nuværende smerte er inflammation. 

Din krop består af flere billioner celler. Din krop producere hele tiden nye, og der bliver renset for døde celler. Og for at gøre dette bruger de et kemisk signal der hedder “ Cytokiner”

Og det er her problemet opstår. Når signalmolekylet kommer i billedet, opstår der inflammation. Meget inflammation. 

Døde celler og cytokiner skal fjernes. Og jo hurtigere, jo bedre. Hvis de ikke fjernes, forårsager de fortsat mere og mere inflammation. Inflammationen spredes derefter til sunde celler. Og med al inflammationen og alle cytokinerne bliver “rengøringsholdet" (hvide blodceller) forvirret… Det går amok og begynder at “rengøre” (angribe) de sunde celler. Celler fra dine knogler og led. Som om det ikke er slemt nok… Det bliver værre – denne inflammation skaber smertefuld friktion i dine led, fordi leddene hæver og gnider mod hinanden. Det slider din dyrebare brusk og efterlader dig med smerter.

Så nu, hvor du ved, hvad der forårsager dine smertefulde led, hvordan stopper du det?

Svaret er simpelt – For at stoppe dine ledsmerter er du noget til at fjerne inflammationen. Ellers, vil dit problem forværre sig. 

Hvad der virkelig stopper din smerter fra at komme tilbage

Forestil dig at være i stand til at fjerne kronisk smerte og betændelse, mens du giver din krop et naturligt boost. Forestil dig nu, at denne behandling ikke involverer nogen kontakt, er ikke-invasiv, ikke kræver at tage stoffer og ikke har nogen kendte bivirkninger.

Vores PEMF-måtte udsender pulserende energiske strømme. Disse energibølger hjælper din krop med at stimulere sin helingsproces på celleniveau. Det genoplader i det væsentlige dine cellers batterier for at hjælpe dem med at tage sig af sig selv og din krop bedre. PEMF bremser eller stopper helt frigivelsen af smerte / betændelse, øger cellernes blodgennemstrømning og genopretter regelmæssig cellekommunikation.

Når betændelsen falder, falder smerten, mens energiniveauet stiger, og din krop kan mere effektivt helbrede beskadiget væv og organer.

Og med det undgår man krigen imellem dine sunde celler og rengøringsholdet. Hvilket for dig betyder, at din nuværende situation ikke bliver forværret og evig.

 

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på team@welfare-wellness.dk eller trykke på den blå knap, for at chatte med os. Husk! Ingen spørgsmål er dumme.