HVAD ER PEMF?

HVAD ER PEMF?

HVAD ER PEMF? 

Nu har du endelig modtaget din helt nye infrarøde PEMF måtte. Men vi gætter på, at du ikke helt ved alt om vores PEMF måtte. Vi har fået mange spørgsmål fra vores kunder, om hvad der gør denne måtte anderledes end WELFARE WELLNESS’S infrarøde saunatæppe.

Hvad er PEMF?

Hvis du ikke føler dig som dig selv, før du har fået din morgenkaffe, så får du konceptet med at have brug for en trykbølge til systemet for at øge dit energiniveau. Tænk nu på, at dine celler ikke har fået deres morgenkaffe (metaforisk set) i dage, måneder, måske år. Når dine celler ikke får den figurative "batteristrøm", de har brug for, kompromitteres din evne til at helbrede. Ja, det betyder mere smerte, potentielle kroniske sygdomme og et svagere immunsystem.

PEMF eller (Pulsed Electromagnetic Field) er afhængig af pulserende energiske strømme, der løber gennem kroppen for at fremme naturlige helbredelse og give dine celler den evige figurative batteristrøm, de har brug for over tid.  De electromagnetiske bølger stimulere og tilskynder din krops naturlige genopretningsprocess.

PEMF har videnskabeligt bevist at forbedre kroniske smertetilstande, mindske inflammation og forbedre immunresponset.

Så hvordan lindrer PEMF-Terapi smerter?

Hele din krop, inklusiv hud, knogler og organer er sammensat af celler. Membranerne der omkredser de sunde celler har positive og negative magnetiske ladninger. Disse ladninger kræves for at åbne membrankanaler, så udveksling af forskellige stoffer kan foregå. Membrankanalerne er som døre og vinduer på et hus. Når de åbnes, kan ilt og næringstoffer bedre komme ind i cellen, og kuldioxid og affaldstoffer fjernes lettere fra cellen. Dette hjælper med at genopbygge og opretholde optimal cellefunktion.

Over tid, forværres dine celler, eller bliver skadet, og når det sker, mister de deres magnetiske ladninger - og med dem, evnen til at udveksle stoffer gennem membrankanalerne. Symptomer som betændelse, træthed og smerte er forårsaget af beskadigede celler med lave ladninger.

Detter er grundlaget for magnetfelt terapi (PEMF) - at påvirke og forbedre grunlæggende cellulær funktion, for at bekæmpe en række sundhedsmæssige forholde, og når det er muligt, at forhindre cellulær skade i at ske overhovedet.

Hvad er forskellen på det infrarøde saunatæppe og PEMF-måtten?

PEMF er det vidunderlige teknologi, lige efter det infrarøde. Vores PEMF måtte er ikke den gennemsnitlige PEMF-måtte du bare lige køber på internettet. Alle vores produkter bliver fremstillet af materialer med højest kvalitet.

Både det infrarøde saunatæppe og den infrarøde PEMF-måtte bruger krystal-, negativ ion- og infrarøde terapier til at give det dybeste niveau af helbredelse.

Vores PEMF-måtte har dog 9 kg krystalterapi alene, til at overføre PEMF til din perfekte og mest effektive naturoplevelse.

Hvornår skal man bruge måtten?

Du kan bruge måtten, når det passer dig bedst, men nogle af vores yndlingstider er:

  • Før/efter en træning
  • Før du går i seng
  • Mens du ser tv
  • Under din meditation 

Hvor ofte må jeg bruge måtten?

Du kan bruge denne måtte hvor som helst, når som helst, så mange gange du vil.

Mind mig om fordelene ved brug af infrarød-terapi.

Infrarød er det helbredende fundament bag alle vores produkter og tjenester. Infrarød trænger dybt ind i muskler og væv for at forbedre muskelgendannelsen, berolige sindet og kroppen og frigive dine glade kemikalier. Når de to terapier er parret sammen, skaber infrarød og PEMF en behagelig og helbredende oplevelse.

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på team@welfare-wellness.dk eller trykke på den blå knap, for at chatte med os. Husk! Ingen spørgsmål er dumme.