DET BØR DU VIDE OM PEMF MÅTTER INDEN DU KØBER

DET BØR DU VIDE OM PEMF MÅTTER INDEN DU KØBER

Hvorfor er PEMF-måtter så populære? Hvad er forskellen på en gennemsnitlige måtte og en af højest kvalitet?

Er der tidspunkter, hvor arbejdet bliver så overvældende, at du bare ønsker, at du kunne sætte alt på pause, i blot et par minutter? Er du måske en af dem, der bare går igennem øjeblikket, tynget og belastet? Så er PEMF-måtten svaret, på mange af dine daglige lidelser. PEMF Måtten er en af de nyeste højteknologiske innovationer inden for skønheds-, wellness- og sundhedsindustrien. Kan være lige det, du har brug for!

PEMF, ja hvad er det. Du trykker på søg knappen, og bliver oversvømmet med alle mulige produkter og oplysninger, men er de nyttige? Resultaterne du leder efter, hjælper ikke ligefrem på din søgen efter indre fred. Der er så mange PEMF-enheder på markedet, at det hele kan blive forvirrende. Så hvordan vælger du, den rigtige PEMF-måtte?

Hvad du bør vide om PEMF-måtter

Før vi går videre til, hvorfor PEMF-måtten kan være din bedste investering og beslutning, du kunne have foretaget dig, er det vigtigt at vi træffer det besværlige ved denne beslutning.

Hvad er PEMF egentlig?

PEMF eller (Pulsed Electromagnetic Field) er afhængig af pulserende energiske strømme, der løber gennem kroppen for at fremme naturlige helbredelse og give dine celler den evige figurative batteristrøm, de har brug for over tid.  De elektromagnetiske bølger stimulere og tilskynder din krops naturlige genopretningsprocess.

Hvorfor bruge PEMF?

De virkninger, som PEMF har på vores celler, kan give vores kroppe så mange sundheds- og velværefordele fra et fysisk niveau til et psykisk. Faktisk brugte NASA oprindeligt PEMF-teknologi til at holde sine astronauter sunde, mens de var i kredsløb. Men du behøver ikke at gå så langt ud i rummet for at opleve de smukke effekter af PEMF. PEMF-terapi kommer nu i mere "jordforbundne" former som vores mirakel produkt.

Så hvad kan Welfare Wellness’s PEMF-måtte gøre for dig?

Bogstaveligt talt er der så mange fordele ved regelmæssig PEMF-terapisessioner. Få af de mange fordele PEMF har på kroppens tilstand er:

 lindring af kroniske smerter

✓ Antiinflammatorisk

✓ Reducer betændelse og hævelse

✓ Forbedre helingen efter skade eller operation

Forbedrer genopbygningen af knogler, væv og neuroner i kroppen som altid er i gang med at regenerere sig selv.

✓ Fremskynder muskelgendannelse

✓ Fremmer en god nats søvn 

✓ Forbedret iltning i væv

✓ Forbedret humør

✓ Anti-aging

✓ Øget energi

✓ Lindrer stress

✓ Frigiver feel-good hormoner ( Dopamin, oxytocin, serotonin og endofiner)

✓ Øger blodcirkulationen

✓ Giver hjernestimulering

✓ Forbedrer hjernens funktion

✓ Beroliger hjernen og kroppen

Dette er blot nogle af de mange fordele, ved denne innovative terapi. Du behøver ikke længere at leve i smerte eller ubehag. Bedst af alt kan du opnå denne lindring uden invasiv kirurgi, ved hjælp af vores wellness ritualer. 

 • PEMF giver kroppen ny energi og en nulstilling af hele kroppen

PEMF-terapi kan hæve dine vibrationer og genoplade din trætte og ømme krop. PEMF-bølgerne trænger dybt ind i muskler og væv for at øge din krops naturlige genoprettende og foryngende kræfter. Resultatet er forbedret cellulær sundhed. De magnetiske bølger hjælper også med at få din blodgennemstrømning til at levere de næringsstoffer og energi, din krop har brug for, for er wellness i top.

 • PEMF forbedre søvn

Når vores biologiske rytmer, som styrer søvn og andre krops- og hjerneaktiviteter, forstyrres, har vi svært ved at få den bedste søvn og i det hele talt sove. PEMF hjælper med at harmonisere forstyrrede hjernebølgemønstre, så din krop kan blive lullet i søvn.

"Efter at jeg havde tilbragt kun 20 minutter i PEMF-terapi ved hjælp af en vidundere Welfare Wellness PEMF-måtte... rapporterede hun en 50% forbedring i sin dybe søvn. Og det er fantastiske nyheder for alle søvnløse derude!"

  Hvorfor er alle PEMF-måtter ikke ens?

  Ikke alle PEMF-måtter er ens. Først har du dine almindelige måtter, og så har du Welfare Wellness PEMF måtte. Vores PEMF måtte er ikke den gennemsnitlige PEMF-måtte du bare lige køber på internettet. Alle vores produkter bliver fremstillet af materialer med højest kvalitet i de lækreste design.

  Welfare Wellness PEMF Måtte er den eneste, der kombinerer to kraftfulde helbredende teknologier: PEMF og Infrarød. Dette gør det til dit ultimative gendannelsesværktøj. Mens PEMF-bølgerne fremmer din krops selvforyngelsesevner, øger varmen fra den infrarøde teknologi din chance for at opnå et beroligende sind samt krop.  

  Men det stopper ikke der! Welfare Wellness PEMF-måtte tager din PEMF-terapi til et helt nyt niveau med kombinationen af de helbredende egenskaber ved fjerninfrarødt lys og Amethyst og Black Tourmalins evner til at absorbere elektromagnetisk energi. Welfare Wellness PEMF Måtter er lavet med et tykt lag af 100% naturlige lilla ametystkrystaller og turmalinmineraler.

  Hvad skal man kigge efter når man køber PEMF-måtte?

  Er de lavet af materialer i professionel kvalitet?

  Er de fra en virksomhed, du kan komme i kontakt med?

  Er virksomheden velomtalt?

  Er der en 90-dages tilfredshedsgaranti på deres produkter?

  Hvad siger kunderne?

  Hvordan kan du være helt sikker på dit valg? Den eneste måde at sikre, at du træffer den bedste beslutning, er at vælge WELFARE WELLNESS PEMF-måtte. Nyd den nyeste, mest effektive og sikreste PEMF-teknologi, og opdag alle fordelene ved PEMF-terapi ved at shoppe her i dag!

   

  Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på team@welfare-wellness.dk eller trykke på den blå knap, for at chatte med os. Husk! Ingen spørgsmål er dumme.