KOM OVER DEN DEPRIMERENDE VINTER | VINTERDEPRESSION

KOM OVER DEN DEPRIMERENDE VINTER | VINTERDEPRESSION

Den kolde og mørke vinter er rundt om hjørnet. Du føler dig måske allerede nedtrykt, i dårligt humør og endda isoleret. 

Nogle mennesker er mere tilbøjelige til at blive depressive og miste energien i den kolde og mørke tid. Det skyldes primært manglen på naturligt sollys og varme, og hvis vintertrætheden udvikler sig til en depression, bliver vinteren træls og lang at komme igennem.

Når dagene er kortere og koldere, indtager vi mindre energigivende lys, næringstæt D-vitamin (som er nødvendigt for immunfunktionen) og færre helbredende vibrationer fra naturens friske luft, hvilket resulterer i lavere energi, kronisk træthed, øget sult og afbrudt søvn. Også kendt som sæsonafhængig stemningsforstyrrelse eller vinterdepression. I Danmark lider cirka fem procent af befolkningen af vinterdepression, grundet den faldende lysmængde samt temperaturen Men der er hjælp at hente.

Heldigvis kan du reducere vinterdepression med et af vores wellness ritualer, der genopfrisker dit sind og giver dig et skud ny energi.

Prøv vores infrarøde PEMF-måtte, som bruger PEMF, infrarød varme og negativ ionterapi til at sende pulserende elektromagnetisk frekvens gennem hele kroppen, for den ultimative genopladning.

Få dit wellness i top og en dosis af glade kemikalier

Ved brug af vores wellness produkter ville du, være fyldt med de dejlige glædeshormoner, dopamin og serotonin – så uanset om det er smerter, dårligt vejr, eller andre udfordringer, så har du lidt mere at stå imod med.

Dopamin: Et hormon og neurotransmitter, der stimulerer nervesystemet funktioner som glæde og opmærksomhed.

Oxytocin: "kærlighedshormonet", der reducerer stress og angsten.

Serotonin: En neurotransmitter, der ofte frigives af solen og infrarød lysterapi. Det er vigtigt for at afbalancere humør, hukommelse, søvn og seksuel lyst

Endorfiner: En gruppe hormoner, der reducerer smerte og øger glæde og generelt velvære. De frigives ofte under træning.

 

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på team@welfare-wellness.dk eller trykke på den blå knap, for at chatte med os. Husk! Ingen spørgsmål er dumme.